ЧАЙ ОТ ГЛУХАРЧЕ ПОБЕЖДАВА РАКОВИТЕ КЛЕТКИ

Това растение можем да видим навсякъде около нас. То има много лечебни свойства и всичко, което трябва да направите е да го съберете от двора или околните планини. Чаят от глухарче действа на клетките на рака, влияейки им по такъв начин, че те се разпадат в срок от 48 часа. Нашите баби са правили сиропи от цветчета от глухарче, знаейки за неговата оздравителна сила, но със сигурност не са подозирали, че коренът на глухарчето може да помогне на болните от рак. Учените са открили, че коренът на това растение работи “по-добре” от химиотерапията, защото “убива” напълно само клетките, които са заразени с рак. В допълнение към това има и диуретични свойства, стимулира секрецията на жлъчката, чисти черния дроб, помага при алергии и намалява холестерола. Той съдържа много важни витамини и минерали като витамин В6, тиамин, рибофлавин, витамин С, желязо, калций, калий, фолиева киселина и магнезий.

Съдържа до 535% от необходимата доза витамин К и около 110% от препоръчителната дневна доза витамин А. Всичко това са факти, известни от години.

Университетът Уиндзор в Канада извърши първоначално проучване в Катедрата по химия и биохимия, а резултатите дадоха нова надежда за болните от рак. Беше установено, че коренът на глухарче ефективно “убива” клетките, заразени с рак, без вредни ефекти върху другите клетки в организма, пише Natural News.

Джон ди Карло, 72-годишен мъж, който лично е бил убеден в лечебните свойства на глухарчето, е бил подложен на интензивна и “агресивна” химиотерапия в борбата за своето здраве. Процесът на лечение бил тригодишен, преди лекарите да го изпратят у дома, за да прекара последните дни със своите близки.

Поради факта, че нямало ефект от химиотерапията и лекарите не предложили алтернативи за лечение на рака, Джон започнал да пие чай от корена на глухарче като последен опит за спасение. Само след четири месеца, според сайта Natural News, този човек е преживял ремисия на болестта.

Още по темата: Natural Society, CBC News