МЛЕЧНА СУПА СЪС ЗЕЛЕНЧУЦИ

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ:
Прясно мляко 500 мл

Картофи 120 гр

Моркови 30 гр

Целина 30 гр

Кромид лук 30 гр

Краве масло 30 гр

Яйца  50 гр

Брашно 10 гр

Сирене 50 гр

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ:
Морковите, целината и лукът, след като се почистят и измият, се нарязват на кубчета, заливат се с малко количество студена вода и се варят до омекване. Прибавят се почистените, измити и нарязани на кубчета картофи. Когато се сварят зеленчуците, супата се разрежда с 2/3 от горещото мляко и се оставя да заври отново. Застройва се с варена застройка, приготвена от останалото мляко, яйцата и брашното, размесва се със ситно настърганото сирене и се сваля от огъня. Подправя се с маслото и се поднася.

4 Comments on МЛЕЧНА СУПА СЪС ЗЕЛЕНЧУЦИ

  1. Thumbs up! How could any of this be better stated? It could not. Keep it up! Very nice page.

  2. I check your posts every few days. good post, thanks a lot. I never discovered any attention-grabbing blog like yours. I will just say amazing! If you can, shoot me an email and we will discuss because I have an idea you will like.

  3. Any additional suggestions or hints? I enjoyed reading this. There is ordinary, and then there is you. I will be subscribing to your feed. Thank you for writing this great website.

  4. Thank you for putting this up. Fantastic page! awesome post! I will bookmark this post. Will you write more about this?

Comments are closed.