ХРАНИ И ЗДРАВЕ. КУЛИНАРЕН ХОРОСКОП

ХРАНИ И ЗОДИИ

кулинарен хороскоп

 

Според много астролози всяка зодия има определени хранителни навици, свой ​​специфичен начин за приготвяне на храна и различни предпочитания към определен вид храна. Въпреки че много хора предпочитат традиционни ястия, някаква любов да експериментират с нови и екзотични ястия, а други ще ядат почти всичко, защото те не са твърде придирчиви. Прочетете, за да разберете повече за отношението на всички дванадесет зодиакални знаци към храната!

ОВЕН

Роденият овен показва любов към бързи и пикантни храни. Те нямат време за дълги ястия, защото те са постоянно заети и в движение. Освен това, те не искат да губят време в напразни усилия, така че те имат лошия навик да се хранят прекалено бързо. Те харесват споделянето на храна и мразят да се хранят сами. Благодарение на тяхната динамична природа те трябва да ядат повече храни, богати на калории.

Огненото естеството на Овена влияе върху избора на подправки и те предпочитат много пикантна храна. Така че, ако не сте голям фен на топла и пикантна храна, храната им няма да отговарят на вашия вкус.  Родените под знака овен имат огромен апетит и обичат да експериментират с храната. Понякога те не са много внимателни, когато се хранят, което може да бъде причина за възникване на здравословни проблеми.

ПРЕПОРЪКИ:  Яжте храни бавно и избягвайте алкохолни напитки.

ТЕЛЕЦ

Телците са истински гастрономи. Те имат огромен апетит и знаят как да се насладите на храната. Независимо от това, което са яли, те искат храна в големи количества и не спестят пари, когато става въпрос за качество. Само най-добрата храна може да ги удовлетвори напълно. Диетата е мъчение за тях, а по време на готвене изпитват истинско удоволствие. Можете да научите много нови рецепти от хората, родени под този знак. Най-голямото им предизвикателство е да спрат да ядат бонбони и шоколади. Хората, родени под този знак не искат да бъдат прекъснати по време на хранене, защото те искат да се чувстват спокойно и удобно. Ако имате среща с Телец, те вероятно ще ви отведе на вечеря в ресторант с отлична храна.

ПРЕПОРЪКИ:  Избягвайте да ядете големи количества бонбони и се опитайте да ги замените с пресни плодове.

БЛИЗНАЦИ

Близнаците са сред тези хора, които никога не страдат от наднормено тегло. За тях добрият разговора по време на обяда е по-важно от храната. Те мразят да яде сами и обичат да имат компания на масата. Може би яденето не е сред любимите им дейности, но те харесват готвенето. Кухнята е място, където те могат да покажат своята креативност, талант за комбиниране на съставки и смелостта за експериментиране. Дори най-големите традиционалисти не могат да устоят на храната, приготвена от Близнаци. Разнообразна диета е задължително в менюто им. Смята се, че за Близнаците е най-малко вероятно да страдат от заболявания, причинени от консумацията на нездравословни храни.

ПРЕПОРЪКИ:  Избягвайте приема на големи количества алкохол и мазни храни.

РАК

Раците са известни със своите кулинарни умения. Те обичат домашно приготвена храна, приготвена от книги с рецепти на баба си. Те винаги купуват скъпи, но качествени храни и никой не може да устои на техните специалитети. Хората, родени под този знак са склонни да ядат бързо и мразят да споделят своята храна. Те не се грижат за собственото си здраве и често преяждат, особено когато са нервни. Поради чувствителния им стомах, за Раците често се налага да се контролира техния огромен апетит. От друга страна, те правят чудесна компания на масата. Те винаги вдъхновява с истории за своите специалитети, рецепти и произхода на храните.

ПРЕПОРЪКИ:  Научете се да контролирате апетита, когато сте нервни.

ЛЪВ

Лъвове са любители на скъпи храни, направени само от най-добрите съставки. Те използват всяка възможност за хранене в луксозен ресторант, който ще допринесе да се чувстват като кралски особи. Те са много дисциплинирани, когато става въпрос за хранене и са изградили добри хранителни навици. Те често ядат твърде бързо, но никога не са сами. Те обичат, когато масата е изпълнена с познати лица и възлюбени, тъй като след това те се чувстват най-приятно.

Лъвове не обичат да готвят, но когато го правят, те са щастливи да се види, че техните специалитети носят усмивки по лицата на любимите си хора. Те са склонни към сърдечни заболявания, така че те трябва да бъдат особено внимателни, когато готвят.

ПРЕПОРЪКИ:  Консумирайте повече плодове и зеленчуци и намалете ястия, които включват месо.

ДЕВА

Девите имат прекалено чувствителен стомах, така че те трябва да бъдат по-внимателни какво ядат. Дева може да са на диета, без изобщо да се поддават на изкушението да мамят. Затрудненият метаболизъм е друг проблем за Девите, така че те трябва да се консумират храни, които лесно се усвоява. Хората, родени под този знак правят магия в кухнята. Те не се експериментатори с нови продукти и подправки, но никой не може да устои на техните вкусни ястия. Девите са много пестеливи, но не и когато става въпрос за храна. Неустоим вкус е по-важно за тях, отколкото цената. Те мразят да изхвърлят храна, дори и когато става въпрос за остатъците, така че мисията за подготовка на от нищо нещо винаги е успешна.

ПРЕПОРЪКИ:  Яжте лека и здравословна храна, за да се избегне дискомфорт.

ВЕЗНИ

Везните са истински любители на храните. Всяка храна е празник за тях и те не пропускайте възможността да опитат всичко, което имате на разположение – салата, предястие, основно ястие и десерт. Хората, родени под този знак са зависими от шоколад и сладкиши, така че те ще се откажат от основното ястие, а не сладкото удоволствие, което идва в края на вечерята.

Естетичния вид на храната и масата е особено важно за Везните. Те имат отлични умения за проектиране и може да направят прекрасни декорации. Те обичат хубавото вино, особено червеното. Ако искате да ги изненадате, не се опитвайте с обикновени храни като пица или омлет. Внимателно изберете фантазия, гурме ресторант, който ще задоволи техния изискан вкус.

ПРЕПОРЪКИ:  Избягвайте да ядете твърде много шоколад, ако искате да поддържате добра фигура.

СКОРПИОН

Скорпионите обичат високо калорични храни и те често са гладни, дори и през нощта. Празен хладилник и липсата на подправки могат буквално да ги вбесят. Те обичат пикантни храни и са отлични готвачи, поради способността им умело да ги комбинират. Скорпионите не могат да претендират, когато храната не е приготвена според техния вкус. Те обикновено имат стройно и тънко тяло, само защото те следват принципа на всичко или нищо. Това означава, че когато те се чувстват, че са отишли твърде далеч, те веднага ще започнат с диетични ограничения.

ПРЕПОРЪКИ:  Замяна на алкохола с по-големи количества вода и чайове.

СТРЕЛЕЦ

Те обичат екзотични, нестандартни и пикантни храни, бисквити, торти . Стрелците са любопитни, те обичат да експериментират редовно и искат да опитат всичко. Диетата им често може да премине от една крайност в друга. В един момент те могат да се държат като че са много гладни и лакомо ще изпразнят своите чинии, а от време на време те могат да умрат от глад в продължение на дни. Заради склонността към прекомерно хранене и свръхпиене, хората, родени под този знак често страдат от проблеми с храносмилането.

ПРЕПОРЪКИ:  Независимо от това, което ядете, не прекалявайте с количеството.

КОЗИРОГ

Козирозите са неуморни работници, но те винаги намират време за добра храна. За тях, качеството винаги е по-важно от количеството. Атмосферата по време на хранене е особено важно за тях – той трябва да бъде спокоен. Те обичат да присъстват на семейни вечери, и мразя, когато някой им казва какво да правят. Козирозите са традиционни хора, така че те обичам домашно приготвена храна. Ето защо, когато започнат да търсят спътник в живота, не забравяйте да сложите готвенето в списъка на приоритетните критерии. Въпреки че те не обичат подправки, понякога са склонни да преувеличават със сол.

ПРЕПОРЪКИ:  Бъдете внимателни, когато се добавят сол към храната. Солта е най-лошия ви враг.

ВОДОЛЕЙ

Водолеите не са егоистични, когато става въпрос за споделяне на храна и често предпочитат нискокалорични ястия. Хората, родени под този знак често са вегетарианци, поради техния хуманитарен характер. Допълнителна причина за тяхната привързаност към вегетарианството е, че те обичат зеленчуци и плодове, и с удоволствие ще заместят месото с порция плодова салата.

Докато готвят, което се случва много рядко, те мразят сляпо да следват рецептите и винаги правят промени, отдават се на тяхната креативност и въображение . Недостатъкът е, че Водолеите понякога може да преувеличават с кафе и среднощно хранене.

ПРЕПОРЪКИ:   Прескачане на хранене в края на вечерните часове, и да изберат здравословна закуска.

РИБИ

Рибите са любители на традиционни храни и те не искат да експериментират. Рибите обръщат повече внимание на външния вид, отколкото на вкуса на храната. Хората, родени под този знак, ще оценят по-добрата компания на масата, отколкото яденето в чинията си. Храненето за тях е просто необходимост, а не удоволствие. Техният недостатък е, че те често могат да прекаляват с алкохол, който има отрицателно въздействие върху тяхното здраве.

ПРЕПОРЪКИ:  Пийте много вода и се научете да се храните по-бавно и да се насладите на храната.

 

32 Comments on ХРАНИ И ЗДРАВЕ. КУЛИНАРЕН ХОРОСКОП

  1. This is one awesome blog.Much thanks again. Really Cool.

  2. I went over this website and I believe you have a lot of good info , saved to bookmarks (:.

  3. So pleased to possess located this post.. My browsing efforts seem total.. thanks. Liking the article.. appreciate it Respect the entry you furnished..

  4. Loving the info on this website , you have done outstanding job on the articles.

  5. The best richness is the richness of the soul.

  6. Just that is necessary. I know, that together we can come to a right answer.

  7. Really enjoyed this blog article.Thanks Again. Great.

  8. Major thanks for the blog post.Really thank you! Awesome.

  9. Well I definitely liked reading it. This article provided by you is very effective for correct planning.

  10. usually posts some pretty interesting stuff like this. If you

  11. Thanks for the blog.Really looking forward to read more. Awesome.

  12. Wow! This could be one particular of the most beneficial blogs We ave ever arrive across on this subject. Basically Magnificent. I am also an expert in this topic so I can understand your effort.

  13. Your style is so unique compared to other people I ave read stuff from. Thank you for posting when you ave got the opportunity, Guess I will just bookmark this page.

  14. Very good article! We are linking to this great content on our site. Keep up the good writing.

  15. Thanks so much for the article post. Really Great.

  16. purses too. I personally believe that any one of those totes

  17. This is just what I ave been looking for all day long. Don at stop updating your blog.

  18. Shop The Gateway Dining, Entertainment and Shopping Salt Lake City, Utah The Gateway Introduces MeLikey

  19. I really liked your blog.Thanks Again. Will read on

  20. Very good blog article.Thanks Again. Awesome.

  21. Major thankies for the blog article.Really looking forward to read more. Will read on

  22. You have a number of truly of the essence in a row printed at this point. Excellent job and keep reorganization superb stuff.

  23. use the web for that purpose, and take the most recent news.

  24. Im thankful for the blog article.Really looking forward to read more. Really Cool.

  25. I think this is among the most vital info for me.

  26. Is it only me or do a few of the responses look as if they are written by

  27. Really informative post.Really thank you! Really Great.

  28. This very blog is obviously awesome and also factual. I have picked up a bunch of useful things out of it. I ad love to come back again soon. Thanks a bunch!

  29. I thought it was going to be some boring old post, but I am glad I visited. I will post a link to this site on my blog. I am sure my visitors will find that very useful.

  30. My blog; how to burn belly fat how to burn belly fat [Tyree]

  31. Nice Site , guys! Great Information aswell. Right into my social bookmarks

  32. yay google is my queen aided me to find this outstanding internet site !.

Comments are closed.