AЛТЕРНАТИВНО ЛЕЧЕНИЕ НА РАК

Учени и лекари от Университетската клиника Джон Хопкинс в Балтимор, щата Мериленд, САЩ, са започнали да обмислят алтернативни пътища за лечение на коварната болест. При aлтернативно лечение на рак може да се очакват по-добри резултати, тъй като твърдението, че химиотерапията е най-добрия начин за възможното унищожаване на раковите клетки е отхвърлено от много учени и то не от скоро и е доказано, че тя унищожава имунната система и здравите клетки заедно с раковите.

Лимон и сода са едно от средствата за алтернативно лечение на рак

Когато човек е бил подложен на химиотерапия или радиация той е пълен с токсини, които водят до нежелани странични ефекти. В началото тези два метода смаляват размера на тумора, но после се получава влошаване на здравето от самите тях и могат да предизвикат раковите клетки да мутират и да не могат да бъдат унищожени. Хирургичния метод помага, но има голяма вероятност да от него рака да даде разсейки. Американските учени обръщат внимание на факторите които причиняват появата и развитието на раковите клетки. Те възникват от 6-10 пъти и дори повече през живота на всеки човек. Причината е в околната среда – химия, радиация, навсякъде около нас и в храната ни, нездравословното хранене, нередовен живот изпълнен с напрежение и стресове, недоспиване, липса на определени вещества в храната, отслабване на имуната система, която убива при нормално положение раковите клетки.

Един добър начин е да се накара рака да гладува. Той се храни със захарните храни, които ядем, със слузта от млякото, която се отделя в червата, с месото, което създава кисела среда в тялото. Заместителите на захарта са вредни.

Най-добра диета при рак и други тежки болести са суровите плодове и зеленчуци и сокове от тях, сурови ядки, пълнозърнести храни, покълнали семена и бобови растения. Желателно е храната да бъде  сурова, за да има полза от ензимите и витамините в нея. Някои билки и други растения също са полезни за алтернативно лечение на рак. Така например масло от канабис, витамин В 17, който се намира в ядките на суровите бадеми кайсиевите ядки и в други храни, глухарче, билката  сладък пелин , някои плодове като лимоните и други съдържащи много антиоксиданти, лютите чушки и червеният лют пипер, чесън, бъз, джинджифил, терапия с витамин С, екстрат от див чрсън и други.

Билковата отвара на инженер Иван Желев, която се състои от зелен чай, черен пипер, лют червен пипер и куркума, но в зависимост от болестта са и дозите на всяка една съставка.

Няма 100% гаранция за лечение на рака нито от традиционната медицина нито от алтернативната. Така например д-р Герсон е постигнал висок процент успеваемост точно с природните средства и терапия с някои витамини (големи дози витамин С и хранителни добавки.

Причините за смъртните случаи и след терапия с природни средства се дължи на напредналия стадий на развитие на рака, възможно е да има увреждане от преди с химиотерапия или с други вещества и други. Важно е да се започне отрано лечение и даже да се живее здравословно преди да се разболее човек от някаква болест.

22 Comments on AЛТЕРНАТИВНО ЛЕЧЕНИЕ НА РАК

  1. Thanks again for the article.Much thanks again. Really Great.

  2. Some genuinely quality posts on this web site , saved to my bookmarks.

  3. Really enjoyed this article post.Really thank you! Want more.

  4. There as a lot of folks that I think would

  5. It as fantastic that you are getting thoughts from

  6. It is really a nice and helpful piece of information. I am satisfied that you just shared this helpful tidbit with us. Please stay us up to date like this. Thank you for sharing.

  7. Its like you read my mind! You seem to know a lot about this, like you wrote

  8. Thanks for the article.Much thanks again. Keep writing.

  9. These are actually enormous ideas in about blogging. You

  10. Thanks for the blog post.Much thanks again. Much obliged.

  11. Really enjoyed this blog.Much thanks again. Fantastic.

  12. Still, the site is moving off blogger and will join the nfl nike jerseys.

  13. This is one awesome article post.Much thanks again. Much obliged.

  14. It as going to be finish of mine day, except before end I am reading this great post to increase my experience.

  15. I’а†ve read several excellent stuff here. Definitely worth bookmarking for revisiting. I wonder how so much attempt you put to make any such excellent informative web site.

  16. You need to consider excellent care of your skin, nevertheless you end up with
    merchandise- induced problems. You’ll find two strong skincare ingredients that both rejuvenate skin and help to combat lines and blackheads and acne,
    respectively in the same time.

  17. I think this is a real great blog.Really thank you! Want more.

  18. I?аАТ’аЂа†ll right away seize your rss feed as I can not find your e-mail subscription link or newsletter service. Do you ave any? Kindly permit me know so that I could subscribe. Thanks.

  19. I value the blog.Thanks Again. Fantastic.

  20. Many thanks! It a wonderful internet site!|

  21. You made some clear points there. I did a search on the subject and found most persons will agree with your website.

  22. I value the article post.Really looking forward to read more. Keep writing.

Comments are closed.