ПРОЧЕСТИ ТЯЛОТО СИ ОТ ПАРАЗИТИ

ПРОЧИСТИ ПАРАЗИТА, ИЗЛЕКУВАЙ РАКА

Защо микроскопичните метилни стадии избират матката, простата или белите дробове за да се настанят и размножават? Вероятно защото раковият орган е загубил имунната си сила и не може повече да улавя и убива миниатюрните нашественици. В края на краищата в раковите тъкани има пропилов алкохол а също и много други токсини. Тежкият метал мед е там .  Други са живак и никел. Лантанидните метали, като иридий и хафний са също там. Често срещани токсини като арсен от пестициди също е там. РСВ /полихлорираните бифенили/ и фреон са там. Там дори растат гъбички /гъбички/ произвеждащи патулин, смъртоноснен микотоксин. А сега, дали е просто случайност, че паразитът е оцелял и се размножава в най-нездравословните ти органи?

КАТЕГОРИЧНО, ТИ ТРЯБВА ДА ИЗВЪРШИШ ТРИ НЕЩА:
1.  Унищожи паразитите във всичките им стадии

2   Не разрешавай повече на пропилов алкохол да влиза в тялото ти.

3   Прочисти всички метали и често срещани токсини от тялото, така че да оздравееш.

БИЛКОВИ ПРОТИВОПАРАЗИТНИ ЛЕКОВЕ

Съществува екзема причинена от кръгли червеи. Припадъци се причиняват от един вид кръгъл червей Ascaris когато той се настани в мозъка. Шизофрения и депресия се причиняват от паразити в мозъка. Астма се причинява от Ascaris в белите дробове. Диабет се причинява от говеждия панкреатичен метил Eurytrema. Мигрените се причинява от детски глист Strongyloides.  Акне се причинява от Leishmania. Много от човешките сърдечни болести са причинени от кучешкия сърдечен паразит Dirofilaria. А списъкът продължава…
Да разкараме всички тези парази би било невъзможно използвайки клиничните методи, които убиват само един или два паразита наведнъж. Подобни лекове също имат свойството доста да ви разболяват. Flagyl използван за амеби и Giardia,при коректна дозировка може да причини прилошаване и повръщане. Хининът, използван за малария, е доста токсичен. Представи си поемането на такива 10 лека за да убиеш дозина от твоите паразити.
Три билки могат да те отърват от над 100 вида паразити. И всичко без много главоболие. Без прилошаване. Без да влизат в конфликт с лекарствата, които вече взимаш. Звучи ли това твърде невероятно? Твърде добре за да е истина? Те са подарък от природата за нас. Билките са:

Черен или обикновен/ Орех -Black walnut hulls -(Juglans Nigra- черен орех, Juglans regia – обикновен орех) .

Пелин (от храста Artemisia absynthium)

Карамфил (подправка)

Тези три билки трябва да се използват заедно . Обвивката на ореха и пелина убиват възрастните и междинните стадии на поне 100 паразита. Карамфила убива яйцата. Само ако ги използваш заедно можеш да разкараш от себе си паразитите. Ако убиеш само възрастните, малките стадии и яйцата скоро ще пораснат до зрели индивиди. Те трябва да се използват заедно като лечение.

Зелената обвивка на ореха има чудотворно антипаразитно действие. След като почернее е безполезна. Големите зелени топки падат на земята през ранната есен. След седмица-две те ще са черни и разлагащи се. Затова всеки желащ да направи противопаразитния лек трябва да бъде внимателен да не премине критичното време за бране.
Рецептата за Орехова тинктура е:
Нужни продукти:

1    Голям емайлиран или керамичен (не метален или алуминиев) съд за готвене, поне 10  литра

2.   Орехи (juglans regia) с шлюпките, всеки поне 50% зелен, достатъчно да се напълни тенджерата до горе

3.  Зърнен алкохол, около 50 градуса, достатъчно да покрие орехите

4.  Половин супена лъжица витамин С на прах  /Тъй като синтетичният  витамин  С  има  вредни  странични действия, ви съветвам да не го слагате/

5  Пластмасово фолио за съхранение на храна

6.  Стъклени буркани или бутилки

По-добре е орехите да се наберат в края на юни и да се нарежат на резенчета – сокът им е ценен! В буркана се налива от 50 градусовия спирт и орехите се режат така, че да падат направо вътре. Бурканът трябва да е пълен догоре и да се затваря плътно. Нека приготвеното престои 14 дни на светло на сутрешно слънце и 14 дни на тъмно. После да се прецеди и разлее в малки шишета, пълни догоре.. Вариант на рецептата е 50 цели зелени ореха, 10 листчета орехова шума, не клонки!, 2 литра 50 градусов спирт и 1/2 кг мед. Петдесет градусовия спирт се приготвя от вода и 95 градусов спирт поравно. След узряването на орехите за приготвяне на тинктурата се използва само обвивката им. /

Изплакнете внимателно орехите, сложете ги в тенджерата и ги покрийте с алкохол. Поръсете с половината от витамин С. Запечатайте с пластмасовото покритие и го покрийте. Нека да преседи 3 дена. Налейте в буркани или бутилки премахвайки орехите /прецедете/ и разпределете остатъка от витамин С между бурканите. Ако използвате метални капачки първо поставете пластмасово фолио на гърлото преди да завиете. Силата се запазва за няколко години в неотворен буркан. Излагането й на въздух причинява потъмняване и загуба на силата й. За да намалите допира с въздух, допълвайте буркана догоре без да допира пластмасовото фолио. Ако трябва разпределете по-големите буркани в по-малки. Идеята е да се избегнат полупразни буркани пълни с въздух, които да стоят с месеци. За зърнен алкохол може да се използва водка. Това е готов 50  градусов  алкохол. Не забравяйте, никога да не се използва какъвто и да вид купена вода за изработка на тинктурата.
Забележи, че това е тинктура (извлечено с помоща на зърнен алкохол) а не обикновен екстракт (с вода). Екстракта, който се предлага от билковите компании не  е потентен като паразитицид. Той е черен, не бледо зелен, което показва, че критичното време за беритба е било пропуснато.
Пелинът се състои от листата на храста Artemisia absynthium. Ако го отглеждаш или си го береш сам, суши ги, когато са още млади. Листата са зелено-сиви и са доста горчиви. Едва ли някой би изял много по погрешка. За възрастни може да се поставят в капсули. За деца натроши 1 супена лъжица и размеси с мед.

Третата билка нужна за лекуване на рак е карамфил. Това е често срещана подправка използвана при готвене. Трябва да бъде смелена за да отдели паразито-убиващата си съставка. Може да купиш цял буркан с карамфил и да ги смелиш в блендер или мелничка. Закупен карамфил на прах е е подходящ . Съставките, които убиват паразитие са изветрели отдавна. Те може да са били смелени преди години. Ако билковата компания ги смила и пълни капсулите веднага тогава потентността на билката би се запазила.
Ще са нужни около 100 капсули с карамфил. За да си направиш собствени, купи размер 00 капсули. Не се опитвайте да използвате карамфил смесен с вода. Сместа е твърде силна, може да се опита с мед. Капсули размер 0 също ще свършат работа.
И така, вече имаме:

1.   Една бутилка със светло зелен екстракт от орех. Това е  6 чаени  лъжици, достатъчно за 3 седмици ако не си твърде болен.

2.  Една бутилка с пелинови капсули (всяка съдържаща 200-300 mg пелин) или половин чаша листа от пелин (Artemisia) събрани от див храст.

3.  Една бутилка с прясно смелен карамфил (всяка капсула съдържаща 400-500 mg карамфил). Те ще са достатъчно за първите 18 дена от Анти Паразитната Програма.

Има и още една добавка, орнитин (ornithine). Паразитите произвеждат голямо количество амоняк като отпадъчен продукт. Амонякът е техният еквивалент на урина и се отделя от телата на паразитите в големи количества. Той е много токсичен, особено за мозъка. Аз вярвам, че това причинява безсъние и други проблеми със съня през ноща и нервност през деня. Взимайки орнитин преди лягане ще спиш по-добре.
Не се опитвай да заместиш билките с лекарства.

Анти паразитните лекарства могат да бъдат изключително токсични, дори и в употребяваните малки дози. Те дори не убиват междинните стадии.

ПРОГРАМА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ПАРАЗИТИ
Тинктура от орех
Ден 1: Вземи една капка. Разтвори я в половин чаша вода. Сърбай я на празен стомах, например преди ядене.
Ден 2: Приеми 2 капки в половин чаша вода както по-горе.
Ден 3: Приеми 3 капки в половин чаша вода както по-горе.
Ден 4: Приеми 4 капки в половин чаша вода както по-горе.
Ден 5: Приеми 5 капки в половин чаша вода както по-горе.
Ден 6: Приеми 2 ЧАЕНИ лъжици заедно с 1 чаша вода както по-горе. Сърбай, не я изгълтвай наведнъж. Поеми я в разстояние на 15 минути. (ако тежиш над 68 килограма вземи 2,5 чаени  лъжици. Ако си над 90 кг. Вземи 3 чаени лъжици)
Тази доза ще убие остатъците из тялото, включително и съдържанието на червата, места недостигнати от по-малка доза или електрически заряд. Алкохолът от тинктурата може да те замае за няколко минути. Просто остани седнал докато се чувстваш отново добре. После вземи niacinamide 500 mg за неутрализиране токсичността на алкохола. Може и да почувстваш леко повдигане за няколко минути.   Може да добавиш повече вода, мед или подправки за да го направиш по-вкусен.

В продължение на една година: вземай 2 чаени лъжици от тинктурата веднъж седмично. Това е за да се убият паразити, които може да прихванеш от семейството ти, приятели или животни.
Членове на семейството  също трябва да поемат 2 чаени  лъжици през седмица за да избягнат повторното ти заразяване. Те може да подслоняват няколко паразитни стадия в червата си без да имат каквито и да е симптоми. Но когато тези се пренесат на някой, който има рак, те моментално ще потърсят неизлекувания орган за да продължат да се размножават.

Капсули с Пелин (трябва да съдържат 200-300 mg пелин)
Ден 1: вземи 1 капсула преди вечеря, с вода.
Ден 2: вземи 1 капсула преди вечеря
Ден 3: вземи 2 капсули преди вечеря
Ден 4: вземи 2 капсули преди вечеря
Продължавай да увеличаваш по този начин до ден 14, където вече ще взимаш по седем капсули. Взимай капсулите като една доза (можеш да ги гълташ една след друга). После следват още 2 дена с по 7 капсули. След това вземаш 7 капсули веднъж седмично за неограничен период, както е указано в превантивната анти паразитна програма. Гледай да не прекъсваш преди шестия ден, за да си сигурен, че всички чревни метили са мъртви. След това можеш да забавиш, ако искаш. Някои хора с чувствителен стомах предпочитат да останат по-дълго на всяка доза вместо да увеличават според графика. Можеш да избереш да увеличиш ритъма след шестия ден.

Капсули с карамфил
Ден 1: вземи една капсула 3 пъти дневно преди ядене.
Ден 2: вземи две капсули 3 пъти дневно
Ден 3-10: вземи три капсули 3 пъти дневно
След ден 10 взимай по 3 капсули заедно веднъж седмично като част от превантивната антипаразитна програма.
Взимай орнитин преди лягане за безсъние. Дори и да нямаш безсъние сега, може да имаш след като убиеш паразитите.

8 Comments on ПРОЧЕСТИ ТЯЛОТО СИ ОТ ПАРАЗИТИ

  1. I truly appreciate this article.Really thank you! Really Great.

  2. I was able to find good advice from your blog articles.

  3. Greetings! I’ve been reading your web site for a while now and finally got the bravery to go ahead and give you a shout out from Houston Tx! Just wanted to say keep up the good work!

  4. After I originally commented I seem to have clicked
    on the -Notify me when new comments are added- checkbox and
    today each time a comment is added I recieve 4 emails with the very same comment.
    Can there be an easy method you may remove me from that service?
    Appreciate it!

  5. Enjoyed every bit of your blog.Really looking forward to read more. Great.

  6. Great amazing issues here. IВЎВ¦m very satisfied to see your article. Thank you so much and i’m having a look ahead to touch you. Will you please drop me a mail?

  7. Awesome blog post.Really thank you! Fantastic.

  8. Thanks a lot for the blog.Really looking forward to read more. Really Cool.

Comments are closed.