СПОМАГАТЕЛНИ ТОПЛИННИ АПАРАТИ В ТЪРГОВСКА ЗАЛА

. Спомагателни топлинни апарати в търговската зала.
● Термичен блок – Съвременен термичен осторвен блок, който се обслужва от един човек, с въртяща се платформа, позволяваща лесното и атрактивно обслужване. Препоръчва се за ресторанти тип “шоу кухня”, където готвача играе главната роля в представлението.

● Колички за сервиране – използват се при сервиране на различни ястия за транспортиране от мястото на издаване до масата за консумация или до определено място в търговската зала. – количка за фламбиране (подвижни плотове, място за газов котлон, поставка за бутилка) , количка за затопляне на ястията (поставка за чинии, терморегулатор, поставка за нож)

● Колички за кратковременно съхраняване и издаване на продукция – използват се като помощни звена за издаване на храна в големи търгавски зали на заведения с голям капацитет. В тях са монтирани нагреватели. Количките за затопляне имат метална конструкция. Горната им част представлява водна баня. В нея се поставят казанчета с ястия (супи, готвени ястия, сосове и гарнитури). Температурата се поддържа с терморегулатор. Някои модели са с подвижен плот, върху който се порционират ястията. На други долната част е отопляващ шкаф за чинии. Използват се предимно в отдалечени от офиса райони за търговската зала или озеленени площи, при обслужване на организирани групи.

● Ловератор ( отоплител на чинии) – основно топлинно съоръжение в търговската зала с метална конструкция. Има две гнезда с перфорирани стени и повдигаща се платформа, във всяко от които се побират 30-35 чинии, или малки за 8-16 чинии.

● Затоплящи настолни електрически плочи или различни видове спиртници за поддържане на порционни ястия в топло състояние.

3 Comments on СПОМАГАТЕЛНИ ТОПЛИННИ АПАРАТИ В ТЪРГОВСКА ЗАЛА

  1. Saved as a favorite, I really like your blog!

  2. Hi my family member! I want to say that this post is awesome, nice written and include almost all vital infos.
    I would like to look more posts like this .

  3. Thanks for sharing your thoughts. I really appreciate your
    efforts and I will be waiting for your further write ups thank you
    once again.

Comments are closed.