СВИНСКО БОНФИЛЕ С БИЛКОВИ СИРЕНА

Свинско бонфиле с аромат на 4 вида билки и вкус на
 4 вида сирена /свинско бонфиле с прясна мащерка, салвия, мента и див лук и хрупкава коричка от филитирани бадеми върху канапе от мариновани в зехтин и билки 4 вида сирена и карамелизирани резени портокал и ананас със сметанов сос с броколи и синьо сирене/
Необходими продукти:

свинско бонфиле 300 гр

зехтин 100 гр
портокал 150 гр
ананас 50 гр
сирене 100 гр
кашкавал 50 гр
топено сирене 100 гр
синьо сирене 200 гр
балсамов оцет 100 мл
чери домати 20 гр
индийско орехче 2 гр

растително масло 100 гр
филитиран бадем 100 гр
масло 30 гр
броколи 100 гр
заквасена сметана 100 гр
галета 50 гр
горчица 5 гр
черен пипер 2 гр
сол 5 гр

захар 100 гр

Начин на приготвяне:
Почистваме бонфилето от ципите, правим тънък надлъжен прорез, в който поставяме масло, сол, черен пипер и пресни билки -мащерка, салвия, мента и див лук, след което мариноваме месото в смес от сметана, горчица и подправки.
Приготвяме топъл сос от масло, бяло вино, сметана, топено и синьо сирене, като накрая прибавяме сварените и пасирани броколи.
Карамелизираме в захар с масло резени портокал и ананас. Сирената изрязваме с ринг и мариноваме в зехтин с подправки.
Подреждаме канапето, като редуваме сирене, портокал, топено сирене, ананас и кашкавал, след което го запичаме за 2-3 минути до разтопяване на кашкавала.
Овалваме бонфилето в смес от галета и филитирани бадеми запържваме за кратко и допичаме във фурна при темп. 200° С. Когато изстине малко се нарязва на парчета. Те се монтират върху канапето от сирената , поставено върху соса . Украсява се с чери домати и филитирани портокали , както и с редуциран балсамов оцет.